Verbouw woning in Rottum (Fr)

Vervallen pand wordt modern woonhuis

Voor twee zeer enthousiaste opdrachtgevers hebben we in opdracht van Constructa Bouw van dit vervallen pand in Rottum (Fr.) een plan voor een licht, ruim, stoer en modern woonhuis gemaakt. De woning bestaat uit verschillende onderdelen en samen met de nog nieuwe aanbouw was het de uitdaging dit tot een geheel te maken. Het witte voorhuis wordt opnieuw geschilderd, de schuur heeft een nieuwe gevelbekleding gekregen en de nieuwe aanbouw verbindt deze gedeelten met  elkaar. met de platte aanbouw een geheel, o.a. verbonden door dakgoot. Zowel de kap als de oude gebinten zijn gedeeltelijk weer in het zicht. De woonkeuken/serre heeft bijvoorbeeld een hoog plafond met daglicht. Een bijzondere woning met allerlei verschillende vormen, kleuren en materialen die toch duidelijk een geheel vormen.