Tiny houses, maar niet te klein!

Klein wonen volgens Bouwbesluit

Ruimtelijke woningen met een beperkt aantal vierkante meters en tegen lage kosten. Dat is het uitgangspunt voor het ontwikkelen van deze woningen. Ze worden prefab als units gefabriceerd. Dat zorgt voor een korte bouwtijd en flexibele woningen die desgewenst verplaatsbaar zijn.

Door de woningen aan 3 zijden van daglicht te voorzien, ogen de woningen toch ruim van binnen ondanks weinig vierkante meters. In de vele voorbeelden van Tiny Houses is deze variant zo uitgewerkt dat ze voldoet aan de minimale eisen die de Nederlandse overheid aan bouwen stelt in het zogenaamde Bouwbesluit en onderscheidt zich daarmee ook van veelal kleinere varianten.

In de getoonde afbeeldingen is aangegeven dat binnen de units een totaal verschillende uitwerking kunnen krijgen, al naar gelang de wensen van de bewoners. We zijn momenteel in gesprek  met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van alle mogelijke gebouwen met prefab units wereldwijd en zoeken locaties voor het verder ontwikkelen en bouwen van deze woningen.