Woning + paardenstal Westervelde

Volledig verbouwde woning met aangebouwde schuur en paardenstal. Uitgangspunt bij het ontwerp van de woning was het creëren van ruimte voor heel veel boeken. In het ontwerp hebben we toen de hoogte benut en een eiken boekenkast tot aan het dak door laten lopen. Samen met de trap en de gebinten maken ze de woonkeuken tot een bijzondere ruimte met veel licht en uitzicht op een prachtige omgeving.

De paardenstal en schuur zijn nieuw gebouwd en vormen door de gepotdekselde ‘Cape Cod bekleding’ één geheel met de woning. Opgeleverd najaar 2015.

Over de auteur

Martijn de Lange

Facebook Twitter Google+

Martijn ontwerpt alle gebouwen, waaronder kinderdagverblijven, scholen, bedrijfsgebouwen en zijn tevens actief in nieuw- en verbouw van alle soorten woningen.

Deel dit artikel