Mens en milieu

  • Bouwen en wonen hebben impact op mens en milieu. Elk materiaal heeft in meer of mindere mate invloed op zowel het milieu als de gezondheid van mensen. Het is ons streven een bijdrage te leveren aan het bewust omgaan met de keuzes in bouwmaterialen.
  • Net als de keuze tussen de te gebruiken energievoorzieningen is de keuze in bouwmaterialen een afweging tussen investering, exploitatie en een gezond leefmilieu.
  • Wij kunnen voor u inzichtelijk maken hoe u het verschil kunt maken tussen regulier bouwen en toekomstgericht bouwen met het oog op materiaalkeuzes en energieverbruik. Dit verschil wordt verder bepaald door de vorm van het gebouw, de oriëntatie en het gebruik van passieve energie (van de zon).
Over de auteur

Martijn de Lange

Facebook Twitter Google+

Martijn ontwerpt alle gebouwen, waaronder kinderdagverblijven, scholen, bedrijfsgebouwen en zijn tevens actief in nieuw- en verbouw van alle soorten woningen.

Deel dit artikel